Welkom

Schooljaar 2020-2021

NATIONALE PYJAMADAG - BEDNET

Op vrijdag 12 maart 2021 nemen wij met onze school deel aan de nationale pyjamadag van Bednet. Dit jaar is het thema dromen. Want ook zieke kinderen hebben dromen en die kunnen ze van thuis uit waarmaken. Bednet zorgt er namelijk voor dat ze mee zijn met de les en al de rest, zodat zij later sterk in hun schoenen staan. Daarom mogen de leerlingen verkleed naar school komen in pyjama, maar ook in hun droomberoep. Door mee te doen steunen we zieke kinderen en maken we Bednet meer bekend. Zodat ze nog meer kinderen kunnen helpen.

INSCHRIJVINGEN SECUNDAIR ONDERWIJS

Beste ouders van het 6de leerjaar,


Op het einde van dit schooljaar zet uw kind de stap naar het secundair onderwijs.
Onze school en het CLB-team ondersteunen u hierbij.

Meer informatie leest u hier.

SCHOOLFOTOGRAAF

Beste ouders,

Door covid-19 maatregelen wordt de komst van de schoolfotograaf op 1 februari 2021 geannuleerd.

UPDATE covid-19

Beste ouders en leerlingen,

De Kerstvakantie loopt stilaan op zijn einde en de Corona cijfers in ons land blijven gelukkig nog steeds dalen. Hoera! Dat willen we zeker zo houden.

Lees hier verder.

AFSTANDSONDERWIJS 6de leerjaar

AFSTANDSONDERWIJS 4de leerjaar

RODE NEUZEN DAG

Beste ouders,

De Rode Neuzen Dag heeft al enkele grote stappen gezet om psychische problemen bij jongeren bespreekbaar te maken. Ze merken dat nog te veel leerlingen zich alleen voelen met hun problemen en te weinig openlijk kunnen praten over dit onderwerp op de plaats waar ze het liefst geholpen willen worden, namelijk op school.

Meer informatie kan je hier lezen.

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS


 Beste ouders,

Het nieuwe schooljaar staat voor de deur. Op dinsdag 1 september 2020 starten wij opnieuw voltijds d.w.z. dat de leerlingen 5 dagen per week naar school kunnen.

De school begint om 8u40 en eindigt om 15u10. De basisschool (kleuter- en lagere school) kan enkel via de parking langs de Jean Jacqminstraat betreden worden. De leerlingen van de lagere school worden aan de groene poort ter hoogte van de blauwe containers afgezet. De jongste kleuters worden aan het kleine zwarte poortje aan de refter afgezet. De kleuters van de tweede en derde kleuterklas en de leerlingen van het eerste leerjaar worden via de grote zwarte poort afgezet. Ouders betreden de speelplaats niet! De school wordt via de brandweg langs de kleuterschool verlaten.

Mondmaskers zijn verplicht voor ouders. Leerlingen van de basisschool hoeven geen mondmasker te dragen.
Handhygiëne blijft belangrijk. We vragen aan de leerlingen om steeds de handen te desinfecteren alvorens het schooldomein te betreden.
In de maand september zullen er geen broodjes en soepen beschikbaar zijn. Gelieve je kind steeds een lunchpakket mee te geven.

Met vriendelijke groet

Het Leerboomteam


Bereikbaarheid CLB tijdens Corona