UPDATE Coronamaatregelen en thuisonderwijs

Beste ouders,

Zoals reeds eerder vermeld in het nieuws blijven de scholen nog tot en met 3 mei 2020 gesloten. Hierdoor zijn we genoodzaakt een aantal maatregelen te treffen zodat onze kinderen krijgen waar ze recht op hebben.

Voor de kleuters zullen er dagelijks filmpjes verschijnen op de facebookpagina’s van de juffen.

Alle kinderen kunnen dagelijks ook genieten van bewegingsactiviteiten via de facebookpagina ‘sport op school’.

Voor de lagere school werden ook nog volgende afspraken gemaakt:

Dagelijks zullen er voor ieder leerjaar dagtaken verschijnen. Deze dagtaken bevatten schriftelijke en digitale (vanaf derde leerjaar) oefeningen. De dagtaken kunnen zowel op de website van de school (https://www.campuskahalle.be/bs/thuisonderwijs) als op de facebookpagina, blog of website van de leerkrachten geraadpleegd worden.

Indien u deze dagtaken niet kunt afdrukken, kan u na contact met de leerkracht, deze op maandag (vanaf 10.30u) komen ophalen via ons ophaalpunt. De dagtaken worden dan voor de hele week op naam van uw kind hierin geplaatst.

Omdat we onze leerlingen graag willen opvolgen, vragen we om ons de taken van de leerlingen terug te bezorgen. Voor leerlingen van het 1ste en 2de leerjaar kan dit via de box op school of via foto’s naar het e-mailadres van de juffen te sturen. Vanaf het derde leerjaar krijgen de leerkrachten via de digitale taken de nodige feedback en hoeft er dus niets gedaan te worden.

De leerkrachten zullen tijdens de schooluren steeds bereikbaar zijn:

  • Via mail van maandag tot vrijdag telkens tussen 08.40u en 15.10u (op woensdag slechts tot 12.15u)
  • via Whereby (dagelijks van 9u tot 10u)