Voorwoord

De overgang van het lager naar het secundair onderwijs is een grote stap voor een twaalfjarige.
Middenschool Halle beseft dit. Ze biedt de leerlingen en hun ouders dan ook alle begeleiding. Afgeschermd van de jongeren van de tweede en derde graad, geven wij onze kinderen alle comfort en aandacht. Aan de hand van opdrachten, toetsen en heel wat activiteiten, observeren we wat iedere leerling in zijn mars heeft. Niet alleen qua kennis. We kijken ook hoe uw kind zijn of haar werk organiseert, in welke richting zijn of haar interesse evolueert en (niet onbelangrijk) hoe groot de wilskracht en het doorzettingsvermogenzijn.


Via onze optiepakketten Latijn en M.A.S.S. brengen we dit in kaart en kunnen we de groeikansen en interesses stimuleren. In het tweede jaar kunnen de leerlingen hun keuze verfijnen. Door een basisoptie te combineren met een optiepakket, kan de leerling van verschillende studierichtingen proeven. Dit zal op het einde van de eerste graad resulteren in een duidelijk beeld van talenten en interesses en een bewustere keuze in de tweede graad.

Wil je meer weten, surf dan doorheen onze website, mail ons of bel ons gewoon je vragen door. Alle contactgegevens vind je hierboven. .

We hopen je weldra te ontmoeten, tot ziens,


Directie
David De Clercq