PK zwemmen met resultaat!

PK zwemmen met resultaat!

Steven Laus, Luca Laureys en Charlie Lindeboom werden provinciaal kampioen, Sam Janssen en Milan Durodie behaalden zilver.
Onze aflossingsploeg met Charlie, Luca, Sam en Yann Brynaert werd kampioen op de 4x50m! Proficiat!
Ook de leerlingen van het KA behaalden meerdere titels en medailles!

Aan alle deelnemers proficiat!!!

Infosessie social media en sexting

Sociale netwerksites kennen geen geheimen voor jongeren. Ze zijn uren online en delen lief en leed via hun apps. De sociale media spelen dus een grote rol in het dagelijkse leven van uw kind.

We leren jongeren om zich veilig in het verkeer te begeven, maar doen dit niet (vaak) wanneer zij de onlinewereld instappen. Echter worden de mogelijk negatieve gevolgen van onbeveiligd en ondoordacht internetgebruik steeds duidelijker. ‘Cyberpesten’, ‘Blue Whale Challange’, ‘Sexting’ zijn steeds vaker items in het nieuws.

Dag van de jeugdbeweging

Vrijdag 20 oktober 2017 fietst, tramt, treint en bust heel jeugdbewegend Vlaanderen in jeugdbewegingshemden, -t-shirts en -sjaaltjes door het land.
Onze leerlingenraad voorziet voor de leerlingen van de Middenschool chocomelk tijdens de speeltijd en organiseert op deze dag een activiteit tijdens de middag voor alle leerlingen en ex-leerlingen van onze campus die in outfit naar school komen.

Bedanking Italiaanse avond

Beste ouders, leerlingen, sympathisanten

 

Langs deze weg willen we jullie bedanken voor jullie opkomst tijdens ons afgelopen Italiaans eetfestijn.
Dankzij jullie aanwezigheid en sponsoring kunnen we spreken van een succesvolle editie!
De extra centjes zullen dan ook goed besteed worden aan benodigdheden voor onze leerlingen (o.a. lockers, picknickbanken, gezond ontbijt, themadagen,  ....).

Pagina's

Abonneren op GO! Middenschool Halle RSS