Mini-onderneming "Glass it Up"

Leerlingen van 6 handel kregen de opdracht om in hun laatste jaar een mini-onderneming op te richten onder toezicht van hun begeleidende coaches (mvr. Putseys en mvr. Willems) en Vlajo.  Een team van 5 gedreven en enthousiaste leerlingen uit 6 handel2 sloegen de handen in elkaar en zo werd "Glass It Up" geboren. Een schooljaar lang proven van het echte bedrijfsleven, top!

De 5 ondernemers slagen erin om glazen flessen een nieuw leven te geven, dankzij hun innoverend concept. Door het inzamelen en het recycleren van glazen flessen leveren ze een belangrijke bijdrage aan een duurzamer afvalbeleid en een beter milieu. Recycleren zonder kwaliteitsverlies met een materiaal zoals glas is volgens Glass It Up 100% mogelijk.

Nooit meer weggooien maar wel recycleren en hergebruiken: dit is de visie bij "Glass It Up". Overal op aarde is er afval en dat wordt vroeg of laat vernietigd. Deze 5 jonge ondernemers hebben samen besloten om mee te werken aan het verbeteren van ons milieu. Deze visie houdt in dat ze producten produceren die hun consumenten graag kopen en waarvan "Glass It Up" trots is ze te verkopen.