Berichten

Black Monday

Op 16 oktober hebben een heleboel leerlingen op onze school via een zwart t-shirt getoond dat ze solidair zijn met de vreedzame protestacties in Cambodja. In de lessen levensbeschouwelijke vakken hadden we daartoe opgeroepen in het kader van de Schrijf-ze-Vrijdag van Amnesty International.

Lees meer

01/12: rapport DW1

Op vrijdag 1 december krijgen de leerlingen hun rapport DW1

Lees meer

18/10: leerlingen vrijaf wegens evaluatiedag

Op woensdag 18 oktober hebben onze leerlingen vrijaf wegens een evaluatiedag.

Lees meer

20/10: tussentijds rapport

Op vrijdag 20/10 krijgen onze leerlingen een tussentijds rapport.

Lees meer

Mini-onderneming Innova uit 6 handel is finalist voor de titel "beste mini-onderneming van 2017 (Vl-Br.)"

De leerlingen van mini-onderneming Innova hebben hun mannetje gestaan op de provinciale finale in Leuven. Ze namen het op tegen 7 andere mini's en dat deden ze heel goed.

Lees meer

Ondernemer voor de klas in 6 Handel

De leerlingen van 6 Handel werken al enkele maanden aan hun GIP, het is hun eindwerk waarin ze een bedrijf bespreken. Het was dus zeer leerrijk om iemand uit het bedrijfsleven te ontvangen in het kader van "ondernemer voor de klas".

Lees meer

Brecht Pierreux en Charlotte Roelants in finale Junior Wiskunde Olympiade

Op 18 mei vond in Gent de proclamatie met prijsuitreiking plaats van de “Junior Wiskunde Olympiade” en de “Vlaamse Wiskunde Olympiade”. 

Lees meer

6 leerlingen naar de 2de ronde van "Vlaamse Wiskunde Olympiade"

Naar jaarlijkse gewoonte namen we opnieuw deel aan de befaamde “ Vlaamse wiskunde olympiade”. Zes van onze leerlingen werden geselecteerd op basis van hun schitterende resultaten om deel te nemen aan de tweede selectieronde die zal plaatsvinden aan de VUB op 2 maart 2016. Ze behoren hiermee nu al tot de beste 10 % van Vlaanderen.

Lees meer

MOS (= milieuzorg op school)

Samen met enkele leerlingen en leerkrachten is er besloten om het project MOS (= milieuzorg op school) terug op te starten in onze school.

Lees meer

Project "ondernemer voor de klas"

Op 28 januari nam 6 handel deel aan “ondernemer voor de klas”.
Kim De Noyette van Vanden Borre stelde het bedrijf aan de leerlingen voor en zij konden hun vragen over ondernemerschap en solliciteren aan haar stellen. Het werd een zeer interessante namiddag!

Lees meer

STEM en onderzoekend leren in de tweede en derde graad

In het kader van het project ‘STEM’ (Science – Technology – Engineering – Mathematics)  en ‘Onderzoekend Leren’ nemen onze leerlingen van de 2de en 3de graad dit jaar deel aan een aantal workshops georganiseerd door universiteiten/hogescholen, gaan ze op bedrijfsbezoek of gaan ze in een bedrijf een concrete opdracht uitvoeren.

Lees meer

Beste wensen voor 2016

Het hele team van het KA wenst U het allebeste voor 2016

 

Lees meer

Een minuut stilte voor de slachtoffers van de terreur in Parijs

Ook in onze school werd vanmiddag om 12u één minuut stilte gehouden om de slachtoffers van de terreuraanslagen in Parijs en alle andere slachtoffers van terreur wereldwijd te herdenken. Meer dan ooit is de nieuwe baseline van het GO! actueel: "samen leren samenleven"!

Lees meer

Pagina's