Nieuws

Verslag 2de OKAH-Quiz

Image: 

Zaterdag 15 oktober 2016 ging de tweede OKAH-Quiz door in het schoolrestaurant van het Koninklijke Atheneum in Halle. Met een opkomst van 30 ploegen, die dan ook nog eens allemaal op tijd aanwezig waren, kende de quiz een vlotte start.
De 30 ploegen hebben gezwoegd om de 10 rondes en de 3 tafelvragen tot een goed eind te brengen, maar gelukkig was er voldoende drank en eten voorzien om hen door het zware parcours te loodsen.

Verslag OKAH-Quiz

Image: 
De winnaars: Ver'quizt talent

Zaterdag 10 oktober 2015 ging de eerste OKAH-Quiz door in het schoolrestaurant van het Koninklijke Atheneum in Halle. Met een opkomst van 21 ploegen, die dan ook nog eens allemaal op tijd aanwezig waren, kunnen we spreken van een perfecte start.
De 21 ploegen hebben gezwoegd om de 10 rondes en de 3 tafelvragen tot een goed eind te brengen, maar gelukkig was er voldoende drank en eten voorzien om hen door het zware parcours te loodsen.
De uiteindelijke winnaar won nipt, maar natuurlijk niet onverdiend, met amper 1 punt verschil ten opzichte van de tweede.

OKAH-Quiz

Image: 

Op zaterdag 10 oktober 2015 organiseert OKAH voor het eerst een quiz.
De quiz is bestemd voor jong en oud en heeft een gevarieerde moeilijkheidsgraad. 

De deuren gaan open om 19u15 en de quiz start stipt om 20u00. 

Het inschrijvingsgeld per ploeg bedraagt €15, een ploeg bestaat uit maximaal 4 personen. 

Help ons met onze zoektocht naar oud-leerlingen!

Beste oud-leerling

Sinds enkele maanden zijn wij druk bezig met het verzamelen van oud-leerlingengegevens. Dit doen wij door zo veel mogelijk oud-leerlingen op te zoeken via Facebook, het laten invullen van een registratieformulier op onze activiteiten, via deze website en door de oude papieren gegevens te digitaliseren. 
Hier kruipt ontzettend veel tijd en werk in, daarom hebben wij jouw hulp nodig!